Lån trods RKI

Det er meget vanskeligt for ikke at sige umuligt at få et RKI lån, altså et lån trods RKI. Hvis du er blevet registreret i RKI eller Debitor Registreret som dårlig betaler, så vil det almindelige lånemarked normalt være lukket land for dig. Når du søge online lån, foregår hele låneprocessen online.

Det betyder, at du ikke får personlig, fysisk kontakt med en rådgiver. I det øjeblik en udbyder af online lån finder ud af, at du er registreret i RKI, bliver din låneansøgning afvist øjeblikkeligt. Det kan man på en eller anden måde også godt forstå. Online lån tilbydes uden sikkerhed. Allerede her påtager låneudbyderen sig en vis risiko, og man kan godt forstå, at de ikke vil tilbyde lån trods RKI. Problemet er, at de ikke vurderer den enkelte kunde individuelt. Alle bliver skåret over en kam. Fordi naturligvis er alle, der er registreret i RKI, ikke dårlige betalere. Der er forskellige grunde til, at folk er i økonomiske problemer. Skilsmisse, sygdom, arbejdsløshed og den finansielle krise har været medvirkende til, at mange blev registreret i RKI som dårlige betalere.

Hvis man står i RKI, skal man måske prøve banken. Her skal du mødes med en bankrådgiver, og her har du mulighed for at fremlægge dine ønsker, og du kan så håbe på, at man vil kigge på dine ønsker individuelt. Det er naturligvis vigtigt, at du kan overbevise bankrådgiveren om dine økonomiske muligheder. Du skal kunne fremvise et overblik over din økonomi. Du skal have udarbejdet et budget, der viser, at du kan klare en eventuel afbetaling af et lån. Hvis du kan overbevise bankrådgiveren om din hensigter og intentioner om at få din økonomi på rette vej, vil du sandsynligvis blive hjulpet.

RKI lån

Lån trods RKI er som sagt vanskeligt at få, og det er måske også meget godt, fordi vil et nyt lån ikke bare gøre din økonomiske problemer endnu større. Mange står i RKI, fordi de ikke har kunnet overskue deres økonomiske situation. De har måske optaget et lån, hvor de ikke har overholdt lånebetingelserne. Det er og har været let at få online lån, og det har naturligvis lokket nogle til et større forbrug, end deres økonomi tillod. Reklamerne fortæller jo os, at vi ikke kan leve uden dit eller dat, og mange lader sig friste af indbydende reklamer. Har man så fået et lån, og ikke kan overholde tilbagebetalingsfristen, så bliver billige lån hurtigt meget dyre. Gebyrer og ekstra renter er hurtigt med til, at gælden bliver større. Nogle tager så et lån for at indfri det gamle, men det nye lån er man heller ikke i stand til at afdrage på, og til sidst giver mange op og bliver registreret i RKI. Lån trods RKI er ikke den rette vej for mange.