Lån uden sikkerhed er blevet en populær lånetype. I takt med de øgede muligheder for blandt andet lån online blev kravene til lånerne også ændret. Tidligere skulle man i banken for at låne, mødes med en bankrådgiver, og ofte skulle man kunne stille en eller anden for for sikkerhed.

Det kunne være en lønseddel og et budget, der viste, at man kunne tilbagebetale lånet. Kunne man ikke fremvise et tilfredsstillende billede af sin økonomiske situation, skulle man stille pant, for eksempel, hvis man havde et hus, eller man skulle finde personer, der ville kautionere for en.

En til tider lang og møjsommelig proces, der kunne være flere dage. Derfor tog mange med kyshånd imod lånetilbuddene med de online lån. Nu blev det pludseligt let og hurtigt at låne penge. Låneudbyderne påtager sig selvfølgelig en ekstra risiko ved at tilbyde lån uden sikkerhed, men den tager de sig også godt betalt for med højere renter og eventuelt også højere gebyrer.

Lån 10000 uden sikkerhed

Lån 10000 uden sikkerhed kan fås ved de fleste lånefirmaer. Der er dog enkelte låneudbydere, der kun udlåner mindre beløb, men der er nok af potentielle låneudbydere på markedet, der vil tilbyde dig lån. Nogle lånefirmaer vil ikke tilbyde dig et lån 10000, hvis du ikke har en vis alder. Det kan for eksempel være 20 år. 10000 kroner er jo heller ikke mange penge at låne. Selvfølgeligt er det rart at kunne låne 10000 kroner til det, man gerne vil købe, men 10000 kroner betyder jo også, at det er muligt at betale tilbage inden for en kortere periode. Lån 10000  kroner nu.

Online lån er normalt lån uden sikkerhed. Du vil som udgangspunkt kunne låne, hvis du:

– er over 18 år (Nogle lånefirmaer har forskellige aldersgrænser, hvor man tilbyder lån: 19, 20, 23 25 år)
– kan fremvise lønseddel
– bor i Danmark
– ikke står i Debitor Registret eller RKI