Lån med NemID – få pengene i dag

Hos mange af vore låneudbydere kan du underskrive dit lån med NemID. Det betyder, at du sandsynligvis kan få pengene samme dag, eller senest dagen efter lånet er underskrevet med NemID. Ved at anvende NemID kan du få pengene hurtigt udbetalt, og du kan klare hele ansøgningsproceduren hjemme fra køkkenbordet eller i bussen på vej til arbejde, eller i middagspausen.

Du skal ikke skanne dokumenter eller sende dem fysisk. Ved at give kunderne mulighed for et lån med NemID opfylder man helt klart de største ønsker og forventninger, kunderne har. De vil gerne have hurtige lån uden at stille sikkerhed og dokumentation. Man slipper for at planlægge et møde i banken.

Lån med NemID – det er sikkert

Vi krypterer alle de oplysninger som vi modtager fra dig når du ansøger om et lån. Det er derfor ikke muligt for uvedkommende at få adgang til dem, og gør det altså helt sikkert for dig at underskrive dit lån med NemID. Hvis du ønsker at underskrive lånet med NemID, skal du blot have den seneste version af Java installeret på din computer. Har du ikke det, kan den seneste version hentes gratis på java.com.

Du kan låne helt op til 75.000 kr. og stadig underskrive det med NemID. Det eneste vi skal bruge af dokumentation ved lån på over 50.000 kr. er din seneste lønseddel. Denne kan du dog nemt uploade online når du underskriver dit lån med NemID, og derved undgå besværet med fysiske dokumenter. Uanset størrelsen på lånebeløbet, kan du altså med NemID klare det hele online.

Billige lån hurtigt – Få råd til det du ønsker dig

Man behøver ikke længere kun at låne penge af sin egen bank. Det er blevet muligt at ansøge om et billigt hurtiglån online via diverse hjemmesider, hvilket har flere fordele forbundet med sig.

Hos Selene Finans tilbyder vi både et hurtigt svar på din ansøgning, samt en hurtig udbetaling af lånet. Den hurtige behandlingstid skyldes blandt andet, at du ikke skal stille sikkerhed når du låner penge hos os. Vi blander os derfor ikke i hvad lånet skal bruges til, men giver dig blot muligheden for hurtigt at få pengene udbetalt. Nu kan du også skrive lånet under med NemID, hvilket har gjort processen endnu hurtigere. Falder du over en billig rejse, som et lån kan gøre muligt, giver vi dig derfor muligheden for hurtigt at få udbetalt pengene og tage af sted.

En anden fordel som er med til at gøre låneprocessen hurtig er, at du ikke skal give os dokumentation i lange baner, som ved et typisk banklån. Da vi kun skal bruge begrænset dokumentation, kan vi få dig igennem ansøgningsprocessen nemt og hurtigt. På denne måde kan du hurtigt slå til, hvis drømmene lige pludselig kan realiseres billigere end forventet, ved at ansøge om et lån hos os.

Lån penge online – også fra mobilen

Du kan drage nytte af flere fordele når du låner penge online. Vi har gjort ansøgningsprocessen nem og hurtig for dig, og kan give dig svar på din ansøgning inden for 15 minutter. Når du låner penge online, slipper du tilmed for turen ned i banken, og kan klare det hele hjemme fra sofaen af. Det er nu også muligt for dig at underskrive dit lån med NemID, og derved have pengene på din konto allerede dagen efter. Med vores ansøgningsprocess og mulighederne forbundet med NemID, kan du altså klare det hele online, når du låner penge.

Det er helt sikkert for dig at låne penge online. Alle oplysningerne som du sender til os i din ansøgning bliver krypteret og derved gjort utilgængelige for uvedkommende. Hvis du ønsker at klare hele det hele online, når du låner penge, kræver det blot at du har den seneste version af Java installeret for at kunne underskrive med NemID. Du behøver ikke forklare hvad pengene skal bruges til når du låner online, og kan derfor sætte gang i dine drømme hjemme fra sofaen af. Der er altså meget få begrænsninger forbundet med at låne penge online. Så brug tiden på at drømme i stedet for at tage turen ned i banken, og benyt dig af mulighederne ved at låne penge online.